Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

CSI: Dallas - Openhartig gesprek met prof. Verheugt over ENGAGE

3' educatie - 20 nov. 2013 - AHA, Dallas - Freek Verheugt

 

 

CSI: Dallas (Manon Slob en Lotte Kaasenbrood, arts-onderzoekers UMC Utrecht) in gesprek met prof. Freek Verheugt, cardioloog, Amsterdam
Opgenomen: American Heart Association, Dallas, dinsdag 19 november 2013
 

Agenda • 20 november 2013, 18:45 uur, Dallas, Texas

AHA InterReview 2013

Op woensdagavond 20 november a.s. organiseert MSD BV in samenwerking met Benecke de AHA InterReview® 2013. Onder voorzitterschap van prof. dr. J.W. Jukema (cardioloog, LUMC Leiden) vatten vier vooraanstaande cardiologen de laatste ontwikkelingen in de klinische cardiologie op het AHA-Congres 2013 voor u samen.

Webcast • AHA, Dallas

ENGAGE: prachtig resultaat voor de vierde NOAC

AHA Journaal Dr. Marco Alings (Amphia, Breda) zag de presentatie van de resultaten van de ENGAGE en vat het nieuws over de vierde NOAC samen. Goed nieuws voor patiënten met boezemfibrilleren.

Nieuws • 19-11-2013 • AHA 2013 - LBCT.5

ENGAGE: oraal anticoagulans edoxaban veilig alternatief voor warfarine

AHA Journaal ENGAGE AF-TIMI 48: met name de hoge van de twee doseringen van edoxaban gaf een afname van het risico op ernstige bloedingen en CV mortaliteit, ten opzichte van goed gecontroleerde warfarine.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: