Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Live webcast op maandag 31 maart: SYMPLICITY HTN-3 en de toekomst van renale denervatie in Nederland

Prof. P.J. Blankestijn, UMC Utrecht

10' educatie - 20 mrt. 2014

Live interactieve webcast met dr. P.J. Blankestijn, internist/nefroloog, UMC Utrecht, op maandag 31 maart 2014, 12:30 – 13:15 uur. Een tweede live webcast wordt uitgezonden op dinsdag 1 april 2014 om 12:30 – 13:15 uur.

De live webcasts zijn bedoeld voor artsen die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen rond renale denervatie na de publicatie van de resultaten van de SYMPLICITY HTN-3 op het ACC-congres op zaterdag 30 maart. Om de webcasts te bekijken heeft u een passcode nodig. Stuur een mail naar info@medconinternational.com met uw bignummer en u ontvangt de passcode via e-mail.
 

Dr. P.J. Blankestijn bespreekt de studieresultaten van de SYMPLICITY HTN-3 studie in perspectief van de toekomst van renale denervatie in Nederland. De volgende onderwerpen komen aan de orde:
 

  • SYMPLICITY HTN-3 studieresultaten en de laatste Global SYMPLICITY Registry gegevens in klinisch perspectief, die op 29 en 30 maart zijn gepresenteerd tijdens het ACC congres in Washington, USA.
  • Expert review van de implicaties en de toekomstige richting van renale denervatie en behandeling van patiënten met ongecontroleerde hypertensie.
  • Vervolgstappen voor het Symplicity klinische studie programma en de Sympathy trial in Nederland

Start video

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: