Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Live webcast op maandag 31 maart: SYMPLICITY HTN-3 en de toekomst van renale denervatie in Nederland

Prof. P.J. Blankestijn, UMC Utrecht

10' educatie - 20 mrt. 2014

Live interactieve webcast met dr. P.J. Blankestijn, internist/nefroloog, UMC Utrecht, op maandag 31 maart 2014, 12:30 – 13:15 uur. Een tweede live webcast wordt uitgezonden op dinsdag 1 april 2014 om 12:30 – 13:15 uur.

De live webcasts zijn bedoeld voor artsen die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen rond renale denervatie na de publicatie van de resultaten van de SYMPLICITY HTN-3 op het ACC-congres op zaterdag 30 maart. Om de webcasts te bekijken heeft u een passcode nodig. Stuur een mail naar info@medconinternational.com met uw bignummer en u ontvangt de passcode via e-mail.
 

Dr. P.J. Blankestijn bespreekt de studieresultaten van de SYMPLICITY HTN-3 studie in perspectief van de toekomst van renale denervatie in Nederland. De volgende onderwerpen komen aan de orde:
 

  • SYMPLICITY HTN-3 studieresultaten en de laatste Global SYMPLICITY Registry gegevens in klinisch perspectief, die op 29 en 30 maart zijn gepresenteerd tijdens het ACC congres in Washington, USA.
  • Expert review van de implicaties en de toekomstige richting van renale denervatie en behandeling van patiënten met ongecontroleerde hypertensie.
  • Vervolgstappen voor het Symplicity klinische studie programma en de Sympathy trial in Nederland

Start video

Deel deze pagina met collega's en vrienden: