Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Live Webcast Onderzoekersbijeenkomst FOURIER - maandag 16 juni

John Kastelein en Wouter Jukema

10' educatie - 15 mei 2014 - Heemstede - John Kastelein en Wouter Jukema

John Kastelein en Wouter Jukema nodigen u uit voor een live webcast waarin de recent op de American College of Cardiology gepresenteerde fase 3 evolocumab studies zullen worden besproken, alsmede de voortgang en best practices van de FOURIER studie. De volgende onderwerpen worden besproken:
 

  • Clinical update, evolocumab fase 3 data
  • FOURIER studie status (global / Nederland)
  • Studieprocedure mbt statinewijziging
  • Belang van patiënt retentie

De webcast start met presentaties van John Kastelein en Wouter Jukema en wordt afgesloten met een interactieve sessie, waarin een gedachtewisseling over deze onderwerpen kan plaatsvinden via een chatbox tijdens de webcast.

Maak een keuze voor uw voorkeurstijden

De live webcast wordt op 16 juni op 2 verschillende tijdstippen gehouden om zoveel mogelijk deelnemers in staat te stellen de sessie te volgen. Wilt u vooraf registreren en aangeven welke sessie uw voorkeur heeft?

Start video

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: