Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Pre-eclampsie en lupus nefritis bij zwangerschap

3' educatie - 19 jan. 2015 - ASN Review - Dr. Anne van Tellingen

 

Dr. Anne van Tellingen, internist / nefroloog, Zaans Medisch Centrum, Zaandam
Opgenomen: ASN Review, Utrecht, 15 januari 2015
 

ASN Review 2015 Dr. Anne van Tellingen zag op de ASN 2014 nieuwe inzichten over pre-eclampsie en lupus nefritis bij zwangerschap en deed verslag op de ASN Review in Utrecht. Bij lupus-patiënten met een zwangerschapswens is het belangrijk om de zwangerschap goed voor te bereiden. 

Slides • 22-1-2015

Obstetrische nefrologie

ASN Review 2015 Dr. Anne van Tellingen ( internist  /  nefroloog, Zaans Medisch Centrum, Zaandam) hield op de ASN Review in Utrecht op 15 januari 2015 een presentatie met de titel Obstetrische nefrologie.
 

Deel deze pagina met collega's en vrienden: