Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Goed uitgevoerde studie bevestigt biologisch principe van bloeddrukverlaging door renale denervatie

ESC 2016 - Barcelona

3' educatie - 29 aug. 2017 - ESC 2017, Barcelona - Laura Mauri - Boston, MA, VS

Educatieve informatie

Deze 3 minuten educatie geeft een samenvatting van net gepresenteerde wetenschappelijke data, en is opgenomen tijdens het ESC 2017 congres. Het doel is om kort commentaar te geven, evenals mogelijke implicaties van deze bevindingen.

Faculty

Laura Mauri - Brigham and Women's Hospital, Boston, MA, VS

Dr. Laura Mauri is an interventional cardiologist at Brigham and Women’s Hospital and Professor of Medicine at Harvard Medical School. Dr. Mauri’s research is focused on the interaction between novel medical devices, pharmaceutical therapy and clinical practice implementation. Dr. Mauri is Chief Scientific Advisor for the Baim Insitute for Clinical Research (formerly Harvard Clinical Research Institute), a non-profit research organization that has managed over 100 international clinical trial programs.

Disclosures

Het ESC Journaal 2017 is mede mogelijk gemaakt door een unrestricted educational grant van Amgen en Novartis.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: