Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Nieuwe lipidenverlagende middelen binnen een bredere context van CVRM

3' educatie - 23 nov. 2017 - WCN congres - Prof. dr. Kees Hovingh, AMC, Amsterdam

WCN 2017 Prof. dr. Kees Hovingh geeft een update van nieuwe lipidenverlagende middelen. Hij stelt dat lipidenverlaging een plaats inneemt binnen het totale palet van cardiovasculair risicomanagement, waarbij per patiënt moet worden afgewogen welke combinatie het meest effectief is.

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen tijdens de WCN Annual Scientific Meeting op 23 november 2017 in Amsterdam en is een verkorte weergave van de presentatie die prof. dr. Hovingh daar gaf.

Faculty

Prof. dr. Kees Hovingh is internist-vasculaire geneeskunde en staflid bij de afdeling Vasculaire Geneeskunde van het AMC. Hij is sinds 2012 hoofd van de Clinical Trial Unit van de afdeling en sinds december 2016 waarnemend hoofd van de afdeling inwendige geneeskunde. Prof. dr. Kees Hovingh is visiting professor aan het Imperial College in Londen.

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

Bekijk hier de slides van de presentatie van prof.dr. Hovingh

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: