Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Apixaban 5 and 2.5 mg twice-daily versus warfarin for stroke prevention in nonvalvular atrial fibrillation patients: Comparative effectiveness and safety evaluated using a propensity-score-matched approach

Li X, Keshishian A, Hamilton M et al., PLoS ONE 2018

30 jan. 2018

Er worden veel studies gepubliceerd die data presenteren van ervaringen met non-VKA orale anticoagulantia (NOACs) bij patiënten met atriumfibrilleren in de dagelijkse klinische praktijk (‘real world evidence’). Omdat CVGK deze niet allemaal apart kan samenvatten, geven we hier een overzicht van de studie-opzet, zodat u gemakkelijk kunt selecteren welke studies relevant voor u zijn.

Volg de link naar het tijdschrift om het artikel online te vinden.

Vind dit artikel online op PLoS ONE

Deel deze pagina met collega's en vrienden: