Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationale Hartfalendag 2018

Nationale Hartfalendag 2018

28 sep. 2018 - Figi, Zeist

De jaarlijkse Nationale Hartfalendag vindt dit jaar plaats op Vrijdag 28 september in Hotel Theater Figi te Zeist.

Tijdens de Nationale Hartfalendag 'Hartfalenzorg 2018 - van begin tot eind' zal worden gesproken over hemodynamische veranderingen die kunnen optreden bij hartfalen en de behandeling daarvan. Daarnaast zal worden gesproken over erfelijke vormen van hartfalen en de genetische diagnostiek. Tot slot is er een sessie gewijd aan de nieuwe richtlijn palliatieve zorg en de implicaties daarvan bij hartfalen, belicht vanuit verschillende perspectieven.

Voor wie?

De Nationale Hartfalendag is bestemd voor cardiologen (inclusief in opleiding), huisartsen, fysiotherapeuten, nurse practitioners, verpleegkundig specialisten, hartfalenverpleegkundigen en andere (para)medici betrokken bij hartfalenzorg.

De Nationale Hartfalendag is een initiatief van de Werkgroep Hartfalen. De werkgroep stelt zich ten doel om de zorg rondom de hartfalenpatiënt in Nederland te optimaliseren. Dit landelijke symposium is een belangrijk middel om deze doelstelling in de praktijk te realiseren.

De programmacommissie bestaat uit

Agenda

Accreditatie

Accreditatie is verleend door de volgende verenigingen:

Registratie

U kunt zich hier of via onderstaande link registeren voor deelname aan het symposium. Zodra wij uw inschrijving ontvangen hebben ontvang u een bevestiging.

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Blokkeer vrijdag 28 september 2018 in uw agenda om er zeker van te zijn dat u bij de Nationale Hartfalendag aanwezig bent!

De Nationale Hartfalendag 2018 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / Cardiovasculairegeneeskunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Werkgroep Hartfalen.

Klik hier voor de agenda Klik hier om u in te schrijven

Nationale Hartfalendag 2018