Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
WCN Congres 2018

WCN Congres 2018

29 nov. 2018 - Movenpick Hotel, Amsterdam

U bent van harte welkom op het 31ste wetenschappelijke congres van de Werkgroep Cardiologische centra Nederland (WCN) op donderdag 29 en vrijdag 30 november 2018, dat dit jaar in het Mövenpick Hotel Amsterdam wordt gehouden.

De congrescommissie heeft een actueel en boeiend programma voor u samengesteld met veel wetenschappelijk nieuws, exchange meetings en debatsessies. Uiteraard zal er ook tijd en gelegenheid zijn om informeel samen te komen. Daartoe nodigen wij u tevens uit voor de feestelijke donderdagavond in Amsterdam, in een inspirerende ambiance.

Voor wie?

Het WCN congres is bestemd voor cardiologen, internisten/vasculair geneeskundigen, jonge onderzoekers, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en uiteraard voor research professionals.

Agenda WCN congres 2018

Onderwerpen die op de agenda staan zijn:

Deelname en inschrijving

Deelnemers die bij het gehele congres (inclusief overnachting en ‘Meet & Greet’) aanwezig zijn, dienen een eigen bijdrage te betalen. De hoogte van het inschrijfgeld kunt u vinden op de website. U kunt zich inschrijven via de website. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een definitieve bevestiging en een routebeschrijving. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 9 november 2018. Bij annulering na 9 november of indien u – zonder opgaaf van reden – niet aanwezig bent op het congres wordt er geen geld meer geretourneerd.

Overnachting

Cardiologen

Research professionals en andere beroepsgroepen

Indien u geen kamer wenst te delen, is er de mogelijkheid om een eigen kamer te reserveren (aantal kamers is gelimiteerd). Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 100,-. Let op: kamers zijn op basis van beschikbaarheid.

Accreditatie

Accreditatie is verleend door de volgende verenigingen:

Routebeschrijving

Een routebeschrijving naar het Mövenpick hotel vindt via de link onderaan deze pagina. U parkeert voordelig in de Q Park garage IJ Oever Centrum. Voor meer informatie, klik hier.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MEDCON International, tel: 023 5317357 of info@medconinternational.com. MEDCON International verzorgt namens de WCN de organisatie van het WCN congres.

Over de WCN

De WCN is een vereniging waarin ongeveer 60 niet-universitaire ziekenhuizen samenwerken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. De WCN levert zowel nationaal als internationaal een belangrijke bijdrage aan klinisch onderzoek, gericht op het verbeteren van de behandeling en preventie van hart- & vaatziekten. De participerende ziekenhuizen hanteren daarbij hoge kwaliteitseisen, zowel ten aanzien van het soort onderzoek, alsmede de uitvoering ervan. Het WCN congres vervult een belangrijke taak in het handhaven van deze kwaliteit. Leden van de WCN, research professionals en ook overige geïnteresseerden, wordt daarom een programma geboden dat relevant is voor het initiëren en uitvoeren van gedegen wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast heeft het jaarlijkse WCN congres ook een vaste plaats verworven in de uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen enerzijds WCN en innovatieve industrie, en anderzijds tussen WCN-leden onderling.

WCN & CGR

WCN congres en richtlijnen Stichting Code Geneesmiddelenreclame (CGR). De gedragscode voor geneesmiddelenreclame maakt onderscheid in de wijze waarop beroepsbeoefenaren (artsen) en niet-beroepsbeoefenaren (zoals research professionals) mogen worden benaderd. Vanzelfsprekend conformeert de WCN zich aan deze richtlijnen, en beschouwt de farmaceutische bedrijven, die als sponsor optreden, geheel zelf verantwoordelijk voor het juist naleven van deze gedragsregels. Tijdens het congres zullen daartoe de nodige maatregelen genomen worden, zoals onderscheid in badges en congresboek. Tevens zullen de uitingen in de exhibitieruimte op zowel donderdag als vrijdag voor alle deelnemers bestemd zijn en zal er door de sponsoren dus geen productreclame gemaakt mogen worden. Wij vragen uw begrip en medewerking om de richtlijnen van de CGR na te leven, inclusief de meest recente wijzigingen.

Routebeschrijving Klik hier voor de voorlopige agenda Klik hier voor de Parade (overzicht parallelsessies)

WCN Congres 2018