Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Hart- en Vaatcentrum Symposium ‘Impact van preventie en innovatie zorg’

30 nov. 2018 - UMC Utrecht

Hart- en Vaatcentrum Symposium ‘Impact van preventie en innovatie zorg’

Graag nodigen wij wetenschappers, dokters, artsen, studenten en geïnteresseerden namens het speerpunt Circulatory Health uit voor het symposium Hart- en vaatcentrum: impact van preventie en innovatieve zorg. Tijdens dit symposium komen de nieuwste, internationale ontwikkelingen en trends aan bod op het gebied van preventie en innovatieve zorg van hart- en vaatziekten.

Keynote speaker, professor Salim Yusuf, cardioloog en epidemioloog, start de middag met zijn visie over implicaties voor preventie en behandeling van hart- en vaatziekten wereldwijd. Hierna nemen medisch specialisten ons mee in de nieuwste ontwikkelingen in de regeneratieve geneeskunde ‘heart-on-a-chip’, trends in minimaal invasieve chirurgie en behandelingen van ongebarsten hersenaneurysma’s.

Vervolgens staat de impact van innovatieve zorg centraal en laten onze medisch specialisten de nieuwste onderzoeksresultaten op hart- en vaatgebied zien. Als sluitstuk vieren we samen de opening van de nieuwe multidisciplinaire polikliniek Hart- en vaatcentrum waar verschillende medisch specialisten patiënten de best mogelijke zorg en service bieden.

Graag tot ziens op vrijdagmiddag 30 november.

Namens het speerpunt Circulatory Health,

Rick Grobbee (voorzitter)

Het symposium vindt plaats in het UMC Utrecht.

Klik hier voor meer informatie Bekijk het programma