Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Casuïstiek CV Risico 2019: de toekomst start nu

Verslag, presentaties en videoimpressies van een lunchsymposium tijdens het NVVC voorjaarscongres 2019 op 11 april 2019

Meeting impression Casuïstiek CV Risico 2019: de toekomst start nu

Lees en download het verslag
Lees en download het verslag

NVVC Voorjaarssymposium 2019 Lees het verslag van de presentaties en discussies van een lunchsymposium op het NVVC voorjaarscongres, gehouden op 11 april 2019 in Rotterdam.

NVVC | Wat zijn de lessen van recente NOAC studies?

11 april 2019 - Dr. Marco Alings

NVVC Voorjaarssymposium 2019 Lees een samenvatting van de presentatie van dr. Marco Alings (cardioloog, Amphia Ziekenhuis, Breda), gehouden tijdens het NVVC Voorjaarssymposium 2019.

NVVC | Wat zijn de lessen van recente lipidentrials?

11 april 2019 - Dr. Fabrice Martens

NVVC Voorjaarssymposium 2019 Lees een samenvatting van de presentatie van dr. Fabrice Martens (cardioloog, Deventer Ziekenhuis), gehouden tijdens het NVVC Voorjaarssymposium 2019.

NVVC | Introductie: casuïstiek van patiënt met cardiovasculair risico, hoog LDL en chronisch en perifeer vaatlijden

11 april 2019 - Prof. dr. Wouter Jukema

NVVC Voorjaarssymposium 2019 Lees een samenvatting van de presentatie van prof. dr. Wouter Jukema (cardioloog, LUMC, Leiden), gehouden tijdens het NVVC Voorjaarssymposium 2019.

De rol van antistolling binnen CVRM

5' educatie - 24 apr. 2019 - Prof. dr. Wouter Jukema, dr. Marco Alings
Dr. Marco Alings bespreekt de resultaten van de COMPASS trial, waarin toevoeging van rivaroxaban aan aspirine werd getest in patiënten met vaatlijden. Voor het verlagen van trombotisch risico zijn deze resultaten binnen CVRM zeer interessant.

Lunchsymposium NVVC Voorjaarscongres 2019 Dr. Marco Alings bespreekt de resultaten van de COMPASS trial, waarin toevoeging van rivaroxaban aan aspirine werd getest in patiënten met vaatlijden. Voor het verlagen van trombotisch risico zijn deze resultaten binnen CVRM zeer interessant.

Nieuwe nationale richtlijn CVRM - Focus op LDL-c

5' educatie - 24 apr. 2019 - Prof. dr. Wouter Jukema, dr. Fabrice Martens
Recent is de nieuwe richtlijn CVRM verschenen. Dr. Fabrice Martens vat de belangrijkste wijzigingen samen op het gebied van atheroscleroserisico en lipidenverlaging.

Lunchsymposium NVVC Voorjaarscongres 2019 Recent is de nieuwe richtlijn CVRM verschenen. Dr. Fabrice Martens vat de belangrijkste wijzigingen samen op het gebied van atheroscleroserisico en lipidenverlaging.

Casuïstiek CV Risico 2019: de toekomst start nu