Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationaal Hypertensie Congres 2020

Nationaal Hypertensie Congres 2020

Agenda - Jan. 31, 2020 - Eenhoorn, Amersfoort

De Nederlandse Hypertensie Vereniging organiseert op vrijdag 31 januari 2020 het Nationaal Hypertensie Congres in de Eenhoorn te Amersfoort.

Agenda

De agenda is in ontwikkeling.

Abstract indienen voor Gert van Montfransprijs 2020

De Gert van Montfransprijs 2020 is bestemd voor (jonge) onderzoekers die het afgelopen jaar hun hypertensieonderzoek hebben gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift. Kandidaten kunnen tot 17 januari 2020 hun abstract, referentie van gepubliceerd werk en CV indienen via info@medconinternational.com.

De jury zal een voorselectie maken en drie kandidaten selecteren die op de wetenschappelijke vergadering van 30 januari uitgenodigd worden hun werk te presenteren.

Voor wie?

Het Nationaal Hypertensie Congres is bestemd voor internisten, cardiologen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen en praktijkondersteuners.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

Het Nationaal Hypertensie Congres 2020 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / CardioVasculaireGeneesKunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Nederlandse Hypertensie Vereniging.

Blokkeer vrijdag 31 januari 2020 in uw agenda om er zeker van te zijn dat u bij het Nationaal Hypertensie Congres aanwezig bent!

Deel deze pagina met collega's en vrienden: