Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationale Hartfalendag 2020

Nationale Hartfalendag 2020

Agenda - 25 sep. 2020 - Figi, Zeist

De jaarlijkse Nationale Hartfalendag vindt dit jaar plaats op Vrijdag 25 september in Hotel Theater Figi te Zeist. Wij streven ernaar om al onze geplande live activiteiten doorgang te laten vinden. Wij bieden de deelnemers de keuze om hieraan live of online deel te nemen. Voor meer informatie over de aangepaste opzet, klik hier.

Agenda

Update nieuwe ontwikkelingen

Samenwerking / registratie HF

Discussie en afsluiting

Voor wie?

De Nationale Hartfalendag is bestemd voor cardiologen, huisartsen, fysiotherapeuten, nurse practitioners, verpleegkundig specialisten, hartfalenverpleegkundigen en andere (para)medici betrokken bij hartfalenzorg.

De Nationale Hartfalendag is een initiatief van de Werkgroep Hartfalen. De werkgroep stelt zich ten doel om de zorg rondom de hartfalenpatiënt in Nederland te optimaliseren. Dit landelijke symposium is een belangrijk middel om deze doelstelling in de praktijk te realiseren.

Registratie

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Accreditatie

Volgt

Sponsoren

Volgt

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Blokkeer vrijdag 25 september 2020 in uw agenda om er zeker van te zijn dat u bij de Nationale Hartfalendag aanwezig bent!

De Nationale Hartfalendag 2020 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / Cardiovasculairegeneeskunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Werkgroep Hartfalen.

Klik hier voor de agenda Klik hier om u in te schrijven

Nationale Hartfalendag 2020

Deel deze pagina met collega's en vrienden: