Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Heart Failure 2020 - Hollandse Hoogten

Heart Failure 2020 - Hollandse Hoogten

Agenda - 25 mei 2020 - Barcelona, Spanje

Graag willen wij de Nederlandse deelnemers die in mei 2020 het ESC Heart Failure Congres in Barcelona bezoeken, op de hoogte brengen van een nieuw initiatief.

Tijdens het Heart Failure Congres 2020 wordt op maandagavond 25 mei het educatieve avondprogramma Hollandse Hoogten georganiseerd. Op deze avond kunnen de Nederlandse onderzoekers die een abstract voor ESC Heart Failure hebben ingediend nog eens met elkaar de ontwikkelingen delen, die in de Nederlandse klinieken en universiteiten in de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden.

Agenda

Het educatieve programma bestaat uit korte presentaties van ingediende abstracts door Nederlandse inzenders.

Deze abstracts worden beoordeeld door vertegenwoordigers van de Werkgroep Hartfalen van de NVVC. Een twaalftal abstracts wordt geselecteerd.

De onderzoekers houden een pitch van 5 minuten om de kern van het onderzoek te delen met de aanwezigen. Na deze pitch kunnen zij enkele kritische vragen verwachten van de bestuursleden van de Werkgroep. Aansluitend is er een samenzijn om de besproken zaken nog eens met gelijkgestemden en geïnteresseerden te kunnen delen.

Wanneer u een abstract heeft ingestuurd, of van plan bent in te gaan sturen naar ESC Heart Failure, verzoeken wij u dit ook te sturen naar info@medconinternational.com o.v.v. Hollandse Hoogten en u via onderstaande registratielink aan te melden voor deze avond. Als uiterste inzenddatum geldt 1 april 2020. Aansluitend zullen wij de abstracts scoren en daaruit een selectie maken van de abstracts, die ter plaatse worden getoond. Het kan zijn dat juist een abstract dat het net niet haalde voor de Europese beoordelaars door ons zal worden uitverkozen, om aan dit abstract op deze wijze alsnog een podium te bieden.

Ingezonden abstracts worden alleen geaccepteerd indien u zelf aanwezig bent op maandagavond 25 mei 2020.

Locatie

Poble Espanyol, Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 - 08038 Barcelona

Registratie

Klik hier om u in te schrijven of registreer via onderstaande link.

Accreditatie

Voor het educatieve programma zal accreditatie worden aangevraagd bij de NVVC

Wij hopen u allemaal op deze maandag in Barcelona te mogen treffen, met of zonder abstract!

Met vriendelijke groet

Namens de organisatie,

Prof. dr. Hans-Peter Brunner-LaRocca, MUMC+ Maastricht

Dr. Hans Kragten, MUMC+ Maastricht

initiatiefnemers

Registratie Hollandse Hoogten

Deel deze pagina met collega's en vrienden: