Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Cardio-Diabetesdag 2020

Cardio-Diabetesdag 2020

Agenda - 8 okt. 2020 - Mariënhof, Amersfoort

Op donderdag 8 oktober vindt een nieuw CVGK initiatief plaats: de Nationale Cardio-Diabetesdag. Wij streven ernaar om al onze geplande live activiteiten doorgang te laten vinden. Wij bieden de deelnemers de keuze om hieraan live of online deel te nemen. Voor meer informatie over de aangepaste opzet, klik hier.

Het doel van deze dag is om de educatie met als thema ‘Diabetes en Cardiovasculair risico’ vanuit een cardiologisch/vasculair perspectief te benaderen. De inhoud is gericht op de rol van nieuwe ontwikkelingen met diabetesgeneesmiddelen voor de behandeling van patiënten, met of zonder diabetes, met een verhoogd cardiovasculair risico. Hierbij worden nieuwe wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen en richtlijnen besproken, en ook de praktische implementatie hiervan.

Agenda

De agenda is in ontwikkeling.

Voor wie?

De Cardio-Diabetesdag is primair bedoeld voor internisten, cardiologen, (kader)huisartsen, verpleegkundig specialisten en andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren. Ook andere medische professionals in dit discipline-overstijgende vakgebied zijn welkom.

Registratie

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NIV, NVVC en VSR.

Sponsoren

De Cardio-Diabetesdag 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgt

Locatie

Mariënhof, Amersfoort

Blokkeer donderdag 8 oktober 2020 in uw agenda om er zeker van te zijn dat u bij de Cardio-Diabetesdag aanwezig bent!

Klik hier om u in te schrijven

Cardio-Diabetesdag 2020

Deel deze pagina met collega's en vrienden: