Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
CVGK Educatie in het nieuwe normaal

CVGK Educatie in het nieuwe normaal

Agenda - 28 apr. 2020

De COVID-19-pandemie heeft de wereld nu en voorlopig nog stevig in zijn greep.

Hart- en vaatziekten zijn en blijven hiernaast nog steeds een belangrijke oorzaak van morbiditeit en mortaliteit. Innovaties binnen de cardiovasculaire geneeskunde gaan onverminderd door. Cardiovasculaire educatie gericht op het delen van nieuwe kennis en inzichten en het vertalen van deze ontwikkelingen naar relevantie voor de dagelijkse praktijk blijft nog altijd belangrijk

RIVM – Rijksoverheid

Vanzelfsprekend conformeren wij ons aan de adviezen van het RIVM en de regelgeving van de Rijksoverheid over samenkomsten en daarbij geldende gedragsregels. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en adviezen en passen onze plannen hierop aan.

Symposia – live

Wij streven ernaar om al onze geplande live activiteiten doorgang te laten vinden. Wij bieden de deelnemers de keuze om hieraan fysiek (binnen RIVM regelgeving) of online deel te nemen.

Corona Check App:

Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheckApp om toegang te krijgen tot Figi. Hiermee komt de 1,5m maatregel te vervallen.

Op de website van de CoronaCheckApp vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de Coronacheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt).

Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres.

We accepteren GEEN alternatieve testen / vaccinatie bewijsstukken etc. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID bewijs laten zien.

Symposium - Online

Geeft u er de voorkeur aan om het symposium online te volgen – dat is mogelijk. Via CVGK.nl kunt u eenvoudig inloggen en onze symposia interactief volgen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: