Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Genetische counseling: praktische adviezen

11 juni 2020

Tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist gaf Joy Trosemito een lezing getiteld Genetische couseling: praktische adviezen. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die Joy Trosemito gaf tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist.

Faculty

Joy Trosemito is FH-verpleegkundige in het Erasmus MC, Rotterdam.

Disclosures

De Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen en Sanofi als hoofdsponsors en Amarin en Novartis als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: