Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
3e Nationale PANORAMA-symposium

3e Nationale PANORAMA-symposium

Multidisciplinaire uitdagingen in de cardiorenale en metabole aanpak van cardiovasculair risico

Agenda - 20 jan. 2023 - Figi, Zeist

Er zijn de laatste jaren veel nieuwe therapieën bijgekomen voor behandeling van patiënten met verhoogd cardiovasculair risico. Maar hoe kiest u nu de juiste medicatie in het uitgebreide arsenaal voor de juiste patiënt?

Op vrijdag 20 januari 2023 wordt het 3e PANORAMA-symposium georganiseerd met als thema Multidisciplinaire uitdagingen in de cardiorenale en metabole aanpak van cardiovasculair risico.

U kunt dit symposium fysiek bijwonen in Hotel Theater Figi in Zeist.

Het doel van de dag is om op een gestructureerde en patiëntgerichte wijze de cardiovasculaire beroepsgroep ondersteuning te bieden bij het maken van de juiste therapiekeuze bij patiënten met een verhoogd of residueel cardiovasculair risico. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen worden besproken en de praktische implementatie hiervan in de dagelijkse (multidisciplinaire) praktijk.

Voor wie?

Het PANORAMA-symposium is primair bedoeld voor cardiologen, internisten/vasculair geneeskundigen, endocrinologen, nefrologen, (kader)huisartsen verpleegkundig specialisten en physician assistants. Ook andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren en medische professionals in dit discipline-overstijgende vakgebied zijn welkom.

Agenda

Tijd: 10.00 - 15.30 uur

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven.

Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang van het congres. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij:

Sponsoren

Het 3e PANORAMA-symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Locatie

Hotel Theater Figi, Zeist

Klik hier om u in te schrijven

3e Nationale PANORAMA-symposium

Deel deze pagina met collega's en vrienden: