Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationale Cardio-Diabetesdag - 7 oktober 2021

Nationale Cardio-Diabetesdag - 7 oktober 2021

Agenda - 7 okt. 2021 - Figi, Zeist

Het doel van deze dag is om de educatie met als thema ‘Diabetes en Cardiovasculair risico’ vanuit een cardiologisch/vasculair perspectief te benaderen. De inhoud is gericht op de rol van nieuwe ontwikkelingen met diabetesgeneesmiddelen voor de behandeling van patiënten, met of zonder diabetes, met een verhoogd cardiovasculair risico. Hierbij worden nieuwe wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen en richtlijnen besproken, en ook de praktische implementatie hiervan.

Agenda

10.00 - 15.00 uur

Voor wie?

De Nationale Cardio-Diabetesdag is primair bedoeld voor internisten, cardiologen, (kader)huisartsen, verpleegkundig specialisten en andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren. Ook andere medische professionals in dit discipline-overstijgende vakgebied zijn welkom.

Inschrijven

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Corona Check App:

Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheckApp om toegang te krijgen tot Figi. Hiermee komt de 1,5m maatregel te vervallen. Er wordt maximaal 2/3 van de capaciteit per zaal gebruikt.

Op de website van de CoronaCheckApp vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de Coronacheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt).

Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres.

We accepteren GEEN alternatieve testen / vaccinatie bewijsstukken etc. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID bewijs laten zien.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij:

Sponsoren

De Nationale Cardio-Diabetesdag 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Locatie

Hotel Theater Figi, Zeist

Klik hier om u in te schrijven

Deel deze pagina met collega's en vrienden: