Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
ESC - Hartfalen 2021 - Casuïstiek - Guiding the Guidelines to Practice

ESC - Hartfalen 2021 - Casuïstiek - Guiding the Guidelines to Practice

Agenda - 2 sep. 2021 - Amersfoort

Graag nodigen wij u uit voor het avondsymposium ESC - Hartfalen 2021 - Casuïstiek - Guiding the Guidelines to Practice op donderdagavond 2 september 2021.

Tijdens de ESC 2021 - The Digital Experience, worden de nieuwste Hartfalen richtlijnen gepresenteerd. De richtlijnen hebben betrekking op diagnostiek en behandeling van chronisch en acuut hartfalen en op de implementatie van multidisciplinaire zorg modellen.

Het programma heeft als doelstelling om op praktische wijze de implicaties van de nieuwe richtlijnen toe te passen op de dagelijkse praktijk. Door het bespreken van verschillende patiënten casussen zal een vertaalslag gemaakt worden van de veranderingen in de nieuwe richtlijnen naar de behandeling van verschillende patiënten met hartfalen.

We streven er naar om het programma zo interactief mogelijk te maken met compacte presentaties en voldoende ruimte voor discussie met zowel live als online deelnemers.

Het programma is tot stand gekomen met medewerking van de Werkgroep Hartfalen.

Dr. Olivier Manintveld - cardioloog, Rotterdam

Prof. Rudolf de Boer - cardioloog, Groningen

Agenda

18:00 uur - 20:30 uur

Voor wie?

Deelname aan het programma is mogelijk voor cardiologen, verpleegkundig specialisten en overige medische beroepsbeoefenaren met interesse in hartfalen.

Registratie

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor fysieke deelname. Let op: het is niet mogelijk om u op donderdag 2 september ter plekke in te schrijven voor fysieke deelname.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVVC en VSR.

Sponsoren

Het interactieve avondsymposium ESC - Hartfalen 2021 - Casuïstiek - Guiding the Guidelines to Practice - wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Mariënhof, Amersfoort

Het interactieve avondsymposium wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / Cardiovasculairegeneeskunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Werkgroep Hartfalen.

Klik hier om u in te schrijven

Deel deze pagina met collega's en vrienden: