Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationaal Hypertensie Congres 2022

Nationaal Hypertensie Congres 2022

Hypertensie in hart en nieren

Agenda - 4 feb. 2022 - Figi, Zeist

Op vrijdag 4 februari 2022 organiseert de Nederlandse Hypertensie Vereniging (NHV) het Nationaal Hypertensie Congres. Het thema van de bijeenkomst is 'Hypertensie in hart en nieren’. U kunt dit congres fysiek bijwonen in Hotel Theater Figi in Zeist (binnen RIVM-regelgeving). Tevens is er de mogelijkheid om het plenaire deel van het programma online te volgen op CVGK.nl.

Agenda

09:25 uur - 16:10 uur

________________

Plenaire sessie

Parallelsessie 1 - Voor praktijkondersteuners, physician assistants, verpleegkundigen en andere paramedici (alleen fysiek aangeboden)

Parallelsessie 2

Plenaire sessie

Registratie

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot vrijdag 21 januari 2022. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.

CoronaCheck-app:

Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheck-app om toegang te krijgen tot Figi. Hiermee komt de anderhalvemetermaatregel te vervallen.

Op de website van de CoronaCheck-app vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de CoronaCheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt).

Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres.

We accepteren GEEN alternatieve testen / papieren vaccinatiebewijzen etc. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID-bewijs laten zien.

Voor wie?

Het Nationaal Hypertensie Congres is bestemd voor internisten, cardiologen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen en praktijkondersteuners.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

Accreditatie is verleend door:

Sponsoren

Het Nationaal Hypertensie Congres 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor:

Sponsoren:

Wetenschappelijke vergadering NHV

Deelnemers aan de wetenschappelijke vergadering op donderdagavond 3 februari 2022 kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van de NHV (secretariaat@nederlandsehypertensievereniging.nl).

NHV jonge-onderzoekersprijs

Jonge onderzoekers die het afgelopen jaar basaal of klinisch wetenschappelijk onderzoek hebben gedaan op het gebied van hypertensie worden aangemoedigd een abstract in te dienen voor de NHV-wetenschapsprijs. Abstracts kunnen ingediend worden bij het secretariaat van de NHV (secretariaat@nederlandsehypertensievereniging.nl). Gekozen abstracts worden gepresenteerd op de wetenschappelijke vergadering op donderdag 3 februari 2022 van 17.00-21.00 uur.

Het Nationaal Hypertensie Congres 2022 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / CardioVasculaireGeneesKunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Nederlandse Hypertensie Vereniging.

Het Nationaal Hypertensie Congres 2022 wordt aanbevolen door de European Society of Hypertension, de Nederlandse Hartstichting en de Nederlandse Federatie voor Nefrologie.

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Klik hier voor de voorlopige agenda Klik hier om u in te schrijven

Deel deze pagina met collega's en vrienden: