Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Symposium - Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst

Symposium - Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst

Symposium - Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst

Agenda - 17 mrt. 2022 - Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen

Saskia Middeldorp is per 1 januari 2021 benoemd tot kernhoogleraar Interne Geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Zij spreekt haar oratie uit op 17 maart 2022 om 15.45 uur in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.

Voorafgaand aan de inaugurele rede zal een symposium plaatsvinden.

Wij hopen natuurlijk dat op 17 maart de coronamaatregelen toelaten dat zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn. Het symposium zal zowel live als online (hybride) te volgen zijn en accreditatie bij de Nederlandse Internisten Vereniging is aangevraagd. U bent van harte welkom!

Agenda

Tijd: 10.00 - 14.30 uur

Voor wie?

Het Symposium - 'Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst' is bestemd voor internisten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en andere (para)medici betrokken bij interne geneeskunde.

Registratie

U kunt zich via deze link inschrijven.

CoronaCheck-app:

Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheck-app om toegang te krijgen tot de Vereeniging.

Op de website van de CoronaCheck-app vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de CoronaCheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt).

Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres.

We accepteren GEEN alternatieve testen of papieren vaccinatiebewijzen. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID-bewijs laten zien.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NIV.

Sponsoren

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

De Vereeniging in Nijmegen

Het symposium wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / Cardiovasculairegeneeskunde.nl (CVGK), in samenwerking met Saskia Middeldorp.

Klik hier voor de agenda Klik hier om u in te schrijven

Deel deze pagina met collega's en vrienden: