Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationale Lipidendag 2023

Nationale Lipidendag 2023

Agenda - 15 juni 2023

Wegens het succes van de voorgaande edities, wordt op donderdag 15 juni de negende Nationale Lipidendag in georganiseerd in midden Nederland (locatie volgt). Nieuwe ontwikkelingen in de lipidenwereld zullen worden besproken en in klinisch perspectief geplaatst. Deze dag wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Lipiden Academie (NLA), een in 2015 opgericht educatieplatform dat als doel heeft de kennis over lipidenmanagement in de dagelijkse praktijk te verbeteren.

Het symposium is mede geïnitieerd vanuit de CVGK - PANORAMA multidisciplinaire expert werkgroep, gericht op het formuleren van aanbevelingen voor het behandelen van patiënten met recidief cardiovasculair risico.

Voor wie?

De Nationale Lipidendag is bedoeld voor internisten, cardiologen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren.

_

Agenda

De agenda volgt.

_

Inschrijven

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang van het congres. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

NIV - volgt

VSR - volgt

NVVC - volgt

Sponsoren

De Nationale Lipidendag 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Klik hier om u in te schrijven

Deel deze pagina met collega's en vrienden: