Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Symposium 'Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst'

Symposium 'Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst'

Agenda - 17 mrt. 2022 - Figi, Zeist

Het Symposium 'Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst' wordt ' op donderdag 17 maart 2022 r georganiseerd in de Vereeniging in Nijmegen.

Agenda

volgt

Voor wie?

Het Symposium 'Interne Geneeskunde: het fundament voor de toekomst' is bestemd voor intenisten, verpleegkundig specialisten en andere (para)medici betrokken bij hartfalenzorg.

Registratie

U kunt zich via deze link inschrijven.

CoronaCheck-app:

Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheck-app om toegang te krijgen tot de Vereeniging. Hiermee komt de 1,5m maatregel te vervallen.

Op de website van de CoronaCheck-app vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de CoronaCheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt).

Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres.

We accepteren GEEN alternatieve testen / vaccinatie bewijsstukken etc. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID bewijs laten zien.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NIV.

Sponsoren

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

De Vereeniging in Nijmegen

Het symposium wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / Cardiovasculairegeneeskunde.nl (CVGK), in samenwerking met Saskia Middeldorp.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: