Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG 2022

Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG 2022

Agenda - 9 sep. 2022 - Figi, Zeist

Het jaarlijkse symposium Vasculaire Geneeskunde wordt op vrijdag 9 september in Hotel Theater Figi te Zeist georganiseerd. Het is inmiddels alweer de 20e keer dat dit symposium wordt gehouden. De agenda is tot stand gekomen in samenwerking met de NVIVG.

Het symposium heeft in de afgelopen jaren een vaste plaats verworven binnen de cardiovasculaire nascholingen.

Op 8 september is er voorafgaand aan het symposium een nascholing alleen voor NVIVG-leden. Als NVIVG-lid kunt u zich inschrijven voor deelname op zowel 8 als 9 september.

De agenda is tot stand gekomen in samenwerking met de NVIVG.

W

Agenda

Volgt

Voor wie?

Het symposium Vasculaire Geneeskunde is primair bedoeld voor internisten, cardiologen, (kader)huisartsen, verpleegkundig specialisten, apothekers en andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

NIV -

VSR -

Inschrijven symposium NVIVG-lid

Volgt

Inschrijven symposium niet-lid

Volgt

Corona Check App:

Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheckApp om toegang te krijgen tot Figi. Hiermee komt de 1,5m maatregel te vervallen.

Op de website van de CoronaCheckApp vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de Coronacheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt).

Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres.

We accepteren GEEN alternatieve testen / vaccinatie bewijsstukken etc. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID bewijs laten zien.

Sponsoren

Het symposium Vasculaire Geneeskunde 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Deel deze pagina met collega's en vrienden: