Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
4e PANORAMA-symposium 2023 - Oratie prof. dr. Fabrice Martens

4e PANORAMA-symposium 2023 - Oratie prof. dr. Fabrice Martens

Agenda - 8 dec. 2023 - Crowne Plaza Amsterdam Zuid (symposium), Aula Vrije Universiteit Amsterdam (oratie)

Op vrijdag 8 december 2023 wordt het 4e PANORAMA-symposium georganiseerd. Dit symposium vindt plaats voorafgaand aan de inaugurele rede van prof. dr. Fabrice Martens, die per 1 juni 2023 benoemd is tot hoogleraar Preventieve Cardiologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en het Amsterdam UMC.

Het thema van het symposium is "Samen voor ons eigen" (Kees van Kooten en Wim de Bie).

Het symposium vindt plaats in het Crowne Plaza Amsterdam Zuid, de oratie vindt plaats in de aula van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Het doel van het symposium is om op een gestructureerde en patiëntgerichte wijze de cardiovasculaire beroepsgroep ondersteuning te bieden bij het maken van de juiste therapiekeuze bij patiënten met een verhoogd of residueel cardiovasculair risico. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen worden besproken en de praktische implementatie hiervan in de dagelijkse (multidisciplinaire) praktijk.

Voor wie?

Het PANORAMA-symposium is primair bedoeld voor cardiologen, internisten/vasculair geneeskundigen, endocrinologen, nefrologen, (kader)huisartsen verpleegkundig specialisten en physician assistants. Ook andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren en medische professionals in dit discipline-overstijgende vakgebied zijn welkom.

Agenda

Tijd: 10.00 - 15.10 uur - Crowne Plaza Amsterdam Zuid

Om 15.45 uur begint de oratie van prof. dr. Fabrice Martens in de aula van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Inschrijven

De maximale capaciteit qua deelname voor het PANORAMA symposium is bereikt. Wel is het mogelijk dat wij u op de wachtlijst plaatsen. Mocht u dit willen dan kunt u een mail sturen aan info@medconinternational.com. Graag uw naam, functie, BIG-nummer en telefoonnummer vermelden.

Voor de oratie hoeft u zich niet aan te melden.

Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang van het symposium. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.

Let op: het Crowne Plaza Amsterdam Zuid beschikt niet over een eigen parkeergarage. Voor parkeermogelijkheden en kosten verwijzen wij u naar de bijlage onderin deze pagina.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij:

Voor (kader)huisartsen is geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan het 4e PANORAMA-symposium vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Sponsoren

Het 4e PANORAMA-symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gouden sponsors:

Zilveren sponsors:

Bronzen sponsors:

Overig sponsor:

Locatie

Crowne Plaza Amsterdam Zuid (symposium)

Aula, Vrije Universiteit Amsterdam (oratie)

Agenda Parkeermogelijkheden

Deel deze pagina met collega's en vrienden: