Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
4e Nationale PANORAMA-symposium

4e Nationale PANORAMA-symposium

Agenda - 7 dec. 2023 - Figi, Zeist

Er zijn de laatste jaren veel nieuwe therapieën bijgekomen voor behandeling van patiënten met verhoogd cardiovasculair risico. Maar hoe kiest u nu de juiste medicatie in het uitgebreide arsenaal voor de juiste patiënt?

Op donderdag 7 december 2023 wordt het 4e PANORAMA-symposium georganiseerd.

_

U kunt dit symposium fysiek bijwonen in Hotel Theater Figi in Zeist.

_

Het doel van de dag is om op een gestructureerde en patiëntgerichte wijze de cardiovasculaire beroepsgroep ondersteuning te bieden bij het maken van de juiste therapiekeuze bij patiënten met een verhoogd of residueel cardiovasculair risico. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen worden besproken en de praktische implementatie hiervan in de dagelijkse (multidisciplinaire) praktijk.

Voor wie?

Het PANORAMA-symposium is primair bedoeld voor cardiologen, internisten/vasculair geneeskundigen, endocrinologen, nefrologen, (kader)huisartsen verpleegkundig specialisten en physician assistants. Ook andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren en medische professionals in dit discipline-overstijgende vakgebied zijn welkom.

Agenda

Volgt

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven.

Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang van het congres. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

Voor (kader)huisartsen is geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan het 3e PANORAMA-symposium vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Sponsoren

Het 4e PANORAMA-symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Sponsors:

Volgt

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Registratie PANORAMA Symposium 2023

Deel deze pagina met collega's en vrienden: