Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
5e PANORAMA-symposium 2024

5e PANORAMA-symposium 2024

Agenda - 3 okt. 2024 - Figi, Zeist

Op donderdag 3 oktober 2024 wordt het 5e PANORAMA-symposium georganiseerd.

U kunt dit symposium fysiek bijwonen in Hotel Theater Figi in Zeist.

Het doel van de dag is om op een gestructureerde en patiëntgerichte wijze de cardiovasculaire beroepsgroep ondersteuning te bieden bij het maken van de juiste therapiekeuze bij patiënten met een verhoogd of residueel cardiovasculair risico. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen worden besproken en de praktische implementatie hiervan in de dagelijkse (multidisciplinaire) praktijk.

Voor wie?

Het PANORAMA-symposium is primair bedoeld voor cardiologen, internisten/vasculair geneeskundigen, endocrinologen, nefrologen, (kader)huisartsen verpleegkundig specialisten en physician assistants. Ook andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren en medische professionals in dit discipline-overstijgende vakgebied zijn welkom.

Agenda

Volgt

Inschrijven

Volgt

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd:

Voor (kader)huisartsen is geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan het PANORAMA-symposium vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Sponsoren

Het PANORAMA-symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Volgt

Sponsors:

Volgt

Locatie

Hotel Theater Figi, Zeist

5e PANORAMA-symposium 2024

Deel deze pagina met collega's en vrienden: