Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Voorjaarsbijeenkomst Hartfalen 2022

Voorjaarsbijeenkomst Hartfalen 2022

Agenda - 24 mrt. 2022 - Mariënhof, Amersfoort

De Voorjaarsbijeenkomst Hartfalen 2022 is op donderdag 24 maart 2022 in de Mariënhof, Amersfoort. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Werkgroep Hartfalen en is bestemd voor cardiologen en artsen in opleiding tot specialist.

Agenda

Volgt

Inschrijven

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

CoronaCheck-app:

Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheck-app om toegang te krijgen tot Mariënhof.

Op de website van de CoronaCheck-app vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen.

Zorg ervoor dat u de CoronaCheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt).

Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres.

We accepteren GEEN alternatieve testen of papieren vaccinatiebewijzen. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID-bewijs laten zien.

Voor wie?

De voorjaarsbijeenkomst is bestemd voor cardiologen (incl. i.o).

Accreditatie:

Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVVC.

Sponsoren:

De Voorjaarsbijeenkomst Hartfalen 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Voorjaarsbijeenkomst Hartfalen 2022 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / Cardiovasculairegeneeskunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Werkgroep Hartfalen.

Klik hier om u in te schrijven

Deel deze pagina met collega's en vrienden: