Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
WCN Onderzoeksprijs

WCN Onderzoeksprijs

WCN Onderzoeksprijs 2020

Heb je in 2019/2020 een cardiovasculaire publicatie op je naam staan? Doe dan mee!

Nieuws - 21 sep. 2020

De WCN Onderzoeksprijs wil het werk van jonge onderzoekers in de cardiovasculaire geneeskunde zichtbaar maken en stimuleren.

De eerste prijs is een geldbedrag van EURO 7500,- en de tweede en derde prijs zijn respectievelijk EURO 2500,- en EURO 1000,-, te besteden aan congresbezoek of een cursus naar keuze.

Kanshebbende publicaties maken een vertaalslag naar de cardiologische klinische praktijk. Naast klinisch toegepast onderzoek komt ook meer basaal onderzoek in aanmerking. Samenwerking tussen verschillende disciplines is een pré. Verder speelt mee in hoeverre de onderzoeker het werk zelf heeft geïnitieerd, of dat het onderdeel is van een grotere onderzoekslijn. Zowel de fulltime onderzoeker als de clinicus practicus kunnen meedingen naar de WCN Onderzoeksprijs.

Hoe kun je meedoen?

Om deel te nemen dien je:

Stuur deze informatie uiterlijk 23 oktober 2020 naar: info@medconinternational.com.

De uitreiking vindt plaats tijdens het jaarlijkse congres van de WCN op 27 november 2020. Bij aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zal de uitreiking van de onderzoeksprijs virtueel plaatsvinden

Eerdere winnaars

De WCN onderzoeksprijs is in 2014 voor het eerst uitgereikt, als opvolger van de VBWG/CVNL Jaarprijs die vanaf 1998 is uitgereikt. Eerdere winnaars van de WCN onderzoeksprijs: V. Aengevaeren, S. Bernelot Moens, V. Sequeira, A. te Riele en M.R. Boon. En eerdere winnaars van de VBWG Jaarprijs: J.M. van Gils, A.M.H. Vergeer, N.J. Breet, W. van Werkum, A. Hauer, J.O. Fledderus, R.P. Pickkers, Z.H. Rittersma, V. van Weel, N. van Royen, A.E. Loot, L. Hofstra, E. Lutgens, M.C. Verhaar en E.S.G. Stroes.

Jury

De jury staat onder voorzitterschap van Prof. dr. W.H. van Gilst.

Deel deze pagina met collega's en vrienden:

OTc5IDE4Ljc5Mjc2NywtMTMuMDE2MzYgMzEuODA5MTMyLC0xNy4zNjgwMiAxMy4wMTYzNTYsLTQuMzUxNjcgMjYuMDMyNzIyLC03LjIzOTggNDAuNDczOTc4LC03LjIzOTggaCA3LjIzOTggdiA0MC40NzQgTCAxOTguMzE1NzYsODYuMTk0MjQxIDExNS45NDMwNCwxMy45ODgwNjIgWiIKICAgICBjbGFzcz0icGF0aDEiIC8+Cjwvc3ZnPgo=" alt="Share" onclick="share(event);">