Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
WCN Onderzoeksprijs

WCN Onderzoeksprijs

WCN Onderzoeksprijs 2021

Heb je in 2020/2021 een cardiovasculaire publicatie op je naam staan? Doe dan mee!

Nieuws - 28 sep. 2021

De WCN Onderzoeksprijs is bedoeld om het werk van jonge onderzoekers in de cardiovasculaire geneeskunde zichtbaar te maken en te stimuleren

De eerste prijs is een geldbedrag van € 7500,- en de tweede en derde prijs zijn respectievelijk € 2500,- en € 1000,-, te besteden aan congresbezoek of een cursus naar keuze.

Kanshebbende publicaties maken een vertaalslag naar de cardiologische klinische praktijk. Verder speelt mee in hoeverre de onderzoeker het werk zelf heeft geïnitieerd, of deel uitmaakt van een grotere onderzoekslijn. Zowel de fulltime onderzoeker als de clinicus practicus kunnen meedingen naar de WCN Onderzoeksprijs.

Hoe kun je meedoen?

Om deel te nemen dien je:

Stuur deze informatie uiterlijk 1 november 2021 naar: info@medconinternational.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: secretariaat@wcn.life.

De uitreiking vindt plaats tijdens het jaarlijkse congres van de WCN op 26 november 2021.

Eerdere winnaars

De WCN onderzoeksprijs is in 2014 voor het eerst uitgereikt, als opvolger van de VBWG/CVNL Jaarprijs die vanaf 1998 is uitgereikt. Eerdere winnaars van de WCN onderzoeksprijs: J. Nas, V. Aengevaeren, S. Bernelot Moens, V. Sequeira, A. te Riele en M.R. Boon. En eerdere winnaars van de VBWG Jaarprijs: J.M. van Gils, A.M.H. Vergeer, N.J. Breet, W. van Werkum, A. Hauer, J.O. Fledderus, R.P. Pickkers, Z.H. Rittersma, V. van Weel, N. van Royen, A.E. Loot, L. Hofstra, E. Lutgens, M.C. Verhaar en E.S.G. Stroes.

Jury

De jury staat onder voorzitterschap van Prof. dr. W.H. van Gilst.

Poster WCN Onderzoeksprijs

Deel deze pagina met collega's en vrienden: