Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
WCN Onderzoeksprijs

WCN Onderzoeksprijs

WCN Onderzoeksprijs 2022

Heb je in 2021/2022 een cardiovasculaire publicatie op je naam staan? Doe dan mee!

Nieuws - 28 sep. 2021

De WCN Onderzoeksprijs is bedoeld om het werk van jonge onderzoekers in de cardiovasculaire geneeskunde zichtbaar te maken en te stimuleren

WCN Onderzoeksprijs

Heb je in 2021/2022 een cardiovasculaire publicatie op je naam staan? Doe dan mee!

De WCN Onderzoeksprijs is bedoeld om het werk van jonge onderzoekers in de cardiovasculaire geneeskunde zichtbaar te maken en te stimuleren.

Publicaties van het afgelopen jaar komen in aanmerking voor een presentatie op het WCN congres en de bijbehorende prijzen.

Het prijzengeld € 7500,- (1e prijs), € 2500,- (2e prijs) en € 1000,- (3e prijs) is te besteden aan congresbezoek of een cursus naar keuze.

Hoe kun je meedoen?

Om deel te nemen dien je:

Stuur deze informatie uiterlijk 31 oktober 2022 naar: secretariaat@wcn.life

De uitreiking vindt plaats tijdens het jaarlijkse WCN congres op 24-25 november 2022.

CVGK.nl

Publiciteit voor de WCN Onderzoeksprijs wordt verzorgd door de website CVGK.nl, die een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid in Nederland door op te treden als onafhankelijke bron van informatie en educatie voor beroepsbeoefenaren. CVGK.nl stelt zich ten doel een overkoepelend kennisplatform te zijn voor alle disciplines binnen het cardiovasculaire werkveld en wil een multidisciplinaire informatie uitwisseling onder beroepsbeoefenaren faciliteren.

WCN

De WCN is driven by heart. Als onderzoekersvereniging van bijna 60 cardiovasculaire vakgroepen verspreid over heel Nederland werken we samen met farmaceutische bedrijven, CRO’s en ARO’s. van onderzoeksontwerp tot publicatie. We streven er naar om klinisch onderzoek van hoge kwaliteit te leveren om zo de gezondheid van onze patiënten te verbeteren. Meer informatie over de WCN is te vinden op wcn.life

Poster WCN Onderzoeksprijs

Deel deze pagina met collega's en vrienden: