Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

WCN Congres 2010

Nieuws - 9 dec. 2010

Interviews, Verslag & Presentaties WCN Congres 2010
Rhythm and Blues in cardiovascular research

Het WCN congres 2010 was een groot succes, met meer dan 400 deelnemende cardiologen en research professionals.Zie, hoor en lees nu de verslaglegging van het WCN congres 2010, waar Nederlandse en Internationale deskundigen hun opinie gaven over recente ontwikkelingen op het gebied van onder andere ACS, Atriumfibrilleren, Hartfalen en Diabetes.Recent gepubliceerde studies werden besproken zoals RACE II, ATHENA, RE-LY, ROCKET-AF, SHIFT en EMPHASIS.Onderstaand treft u aan:
  • CV-TV: Interviews & expert opinions over recente ontwikkelinge in de cardiologie studies die onder andere besproken zijn, zoals RACE II, ATHENA, RE-LY , ROCKET-AF SHIFT en EMPHASIS.
  • Een CV highlight met een beknopt overzicht wat er gedurende het WCN 2010 congres besproken is
  • Links met Presentaties die door verschillende sprekers zijn gehouden


Expert Opinions in de cardiologie

WCN CV TV

6-1-2011

Expert In deze rubriek vind u expert opinies (in 2 a 3 minuten) door deskundigen op verschillende gebieden van de cardiovasculaire geneeskunde. Deelnemende sprekers aan de verschillende symposia en congressen geven beknopt hun visie op actuele ontwikkelingen en een samenvatting van hun presentaties.

Lees meer...

WCN 2010 Highlight

8-1-2011

Rhythm and Blues in cardiovascular research

Het WCN congres 2010 was een groot succes, met meer dan 400 deelnemende cardiologen en research professionals. Het jaarlijkse congres waar Cardiologische research in Nederland word besproken en gepresenteerd, met vele toonaangevende nederlandse en Internationale sprekers.

Op deze site een impressie en weergave van de presentaties van onder andere: Prof. Keith Fox,  Prof. dr. Isabelle van Gelder, Prof. dr. Wouter Jukema, Prof. dr. Cees Tack, Prof. Karl Swedberg, Prof .John Cleland, Prof. dr. Jan Tijssen, Prof. mr. Pieter van Vollenhoven , Daan Rooijmans, Dr. Arnoud van 't Hof

Recente studies die onder andere besproken zijn, zoals RACE II, ATHENA, RE-LY , ROCKET-AF SHIFT en EMPHASIS.

Lees meer...

WCN Presentaties

9-1-2011
bekijk hier een aantal van de presentaties die gegeven zijn tijdens het WCN congres.
Klik op de afbeeldingen op de slides te bekijken.
Lees meer...

Deel deze pagina met collega's en vrienden: