Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

ESC 2015 | Gesprek van de dag

29 aug. 2015

 
Nieuws • 2-9-2015 • ESC Londen, disndag 1 september

Gesprek van de dag (dinsdag) - rechtstreeks van de ESC

ESC Journaal  Freek Verheugt (Leiden), Peter van der Meer (Groningen) en Wiek van Gilst (Groningen) bespreken de meest interessante resultaten op de maandag van het ESC congres en plaatsen de inzichten in een breder perspectief.

Nieuws • 1-9-2015 • ESC Journaal, Londen

Gesprek van de dag (maandag) - rechtstreeks vanaf de ESC

ESC Journaal Wouter Jukema (Leiden), Frank Visseren (Utrecht) en Freek Verheugt (Amsterdam) bespreken de meest interessante resultaten op de maandag van het ESC congres en plaatsen de inzichten in een breder perspectief.
 

Nieuws • 30-8-2015 • ESC Londen, zondag 30 augustus 2015

Het gesprek van de dag (zondag) - rechtstreeks vanaf de ESC

ESC Journaal Wouter Jukema (Leiden), Wiek van Gilst (Groningen) en Rudolf de Boer (Groningen) bespreken de meest interessante resultaten die zij vandaag op het ESC congres hoorden, en plaatsen deze inzichten in een breder perspectief.  

Deel deze pagina met collega's en vrienden: