Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Keynote lecture: Mijn leiderschap en research ervaringen

Nieuws - 20 dec. 2016

Drs. ir. Jeroen van der Veerex-topman Shell, Chairman Supervisory Board ING Groep N.V.

Jeroen van der Veer was uitgenodigd om zijn leiderschap- en researchervaringen te delen. Zijn leiderschapsstrategie is eigenlijk simpel: hij probeert de route van positie A, waar je bent, naar positie B, waar je heen wilt, zo concreet mogelijk te maken. Iedere laag in een organisatie moet verder invullen wat een verandering voor hen concreet inhoudt en wat zij gaan doen om deze verandering te bewerkstelligen.

Hij is ook enthousiast over het game-changer model, waarin young professionals nieuwe ideeën eerst onderling bespreken. Ze ontvangen liever kritiek van jonge collega’s en dit levert een selectie van goede ideeën op die hoger in de organisatie besproken kunnen worden.

Verder deelde hij zijn ervaringen over hoe om te gaan met de niet altijd gunstige publieke opinie. Veel van zijn expertise in de top van het bedrijfsleven bleek in ieder geval inspirerend, maar waarschijnlijk ook toepasbaar in de medische wereld.

Download het volledige verslag
Meeting report • 10-1-2017

WCN congres 2016

WCN congres 2016  Lees het verslag, bekijk filmpjes over en de slides van presentaties gehouden op het 19e WCN congres 'WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET!', gehouden op 17-18 november 2016 in Amsterdam.
 

Deel deze pagina met collega's en vrienden: