Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Niet eerder in diabetesstudies waargenomen CV-reductie zal de behandelpraktijk veranderen

3' educatie - 12 apr. 2017 - NVVC, Noordwijkerhout - Dr. Manuel Castro Cabezas - Franciscus Gasthuis, Rotterdam

Dr. Manuel Castro Cabezas verwacht dat de behandeling van diabetes binnenkort zal veranderen, aangezien recent een bijzondere CV eventreductie werd gezien in een studie naar het effect van SGLT2-remming in hoog-risico T2DM patiënten.


Deze video is opgenomen na een lunchsymposium tijdens het NVVC congres getiteld 'What’s new in 2017: PCSK9 & SGLT2 - Nieuwe inzichten voor de cardioloog', georganiseerd door CVGK, op 7 april in Noordwijkerhout. Deze productie is ontwikkeld onder inhoudelijke verantwoordelijkheid en op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: