Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

SGLT2-remming: een nieuwe optie ter preventie van CVD in T2DM

3' educatie - 20 apr. 2017 - NIV, Maastricht - Dr. Adriaan Kooy – Treant Zorggroep, Hoogeveen

Dr. Adriaan Kooy denkt dat gezien het gunstige effect op CV events, SGLT2-remmers een goede plaats kunnen krijgen in de behandeling van T2DM met SGLT2-remming, in het bijzonder bij hoogrisicopatiënten.

Deze video is opgenomen na een lunchsymposium tijdens de NIV internistendagen getiteld 'What’s new in 2017: PCSK9 & SGLT2 - Nieuwe inzichten voor de internist', georganiseerd door CVGK, op 20 april in Maastricht. Deze productie is ontwikkeld op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: