Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

PCSK9 remmers: belangrijke toevoeging voor behalen LDL-streefwaarden bij hoogrisicopatiënten

3' educatie - 20 apr. 2017 - MECC, Maastricht - Prof. dr. Bram Kroon - Maastricht UMC+

Op basis van de resultaten van recente studies met PCSK9-remmers, concludeert prof. Kroon dat deze middelen een belangrijke toevoeging kunnen zijn voor het behalen van optimale LDL-c waarden bij patiënten met een sterk verhoogd cardiovasculair risico.

Deze video is opgenomen na een lunchsymposium tijdens de NIV internistendagen getiteld 'What’s new in 2017: PCSK9 & SGLT2 - Nieuwe inzichten voor de internist', georganiseerd door CVGK, op 20 april in Maastricht. Deze productie is ontwikkeld op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: