Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Next generation sequencing voor lipidendiagnostiek

3' educatie - 17 mei 2017 - Zeist - Dr. ir. Joep Defesche, AMC, Amsterdam

Dr. ir. Joep Defesche vertelt dat de afdeling Klinische genetica van het AMC sinds enige tijd de mogelijkheid heeft tot het uitvoeren van DNA-onderzoek naar dyslipidemieën, waarbij genetische varianten met klinische gevolgen kunnen worden gevonden.

Deze video is opgenomen tijdens de 3e Nationale Lipidendag, georganiseerd door CVGK, op 17 mei in Zeist. Deze productie is ontwikkeld op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: