Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Trombosezorg in het NOAC-tijdperk

3' educatie - 4 okt. 2017 - Dr. Sander van Doorn, huisarts, Universitair Medisch Centrum Utrecht / Julius Center for Health Sciences and Primary Care

Dr. Sander van Doorn constateert een toegenomen gebruik van anticoagulantia bij AF, vooral DOAC's. Het blijft belangrijk aandacht te schenken aan therapietrouw en de juiste dosering.

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen tijdens de Nationale Antistollingsdag op 4 oktober 2017 in Amersfoort en is een verkorte weergave van de presentatie gegeven door dr. Sander van Doorn.

Faculty

Dr. Sander van Doorn,- huisarts, Universitair Medisch Centrum Utrecht / Julius Center for Health Sciences and Primary Care

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

Bekijk de slides van de presentatie

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: