Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Real-life NOAC data; zinloze publicaties om snel te vergeten…?

3' educatie - 4 okt. 2017 - Prof. dr. Menno Huisman, internist, Leids Universitair Medisch Centrum & Prof. dr. Freek Verheugt, cardioloog, Amsterdam

Prof. dr. Menno Huisman en prof. dr. Freek Verheugt bespreken de waarde van registries voor het voorschrijven van NOACs. Registries geven aanvullende data, maar het maken van onderlinge vergelijkingen is gevaarlijk; alleen op basis van direct vergelijkende studies kan een keuze worden gemaakt.

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen tijdens de Nationale Antistollingsdag op 4 oktober 2017 in Amersfoort en is een verkorte weergave van het debat tussen prof. dr. Menno Huisman en prof. dr. Freek Verheugt.

Faculty

Prof. dr. Menno Huisman, internist, Leids Universitair Medisch Centrum / Prof. dr. Freek Verheugt, cardioloog, Amsterdam

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

Bekijk de slides van de presentatie van prof. Huisman Bekijk de slides van de presentatie van prof. Verheugt

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: