Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

De rol van PCSK9 inhibitie in primaire en secundaire CV preventie

10' educatie - 26 okt. 2017 - Boston, MA, USA - Prof. Deepak Bhatt - Brigham & Women's Hospital, Boston, USA

Van verschillende behandelingen zijn gunstige CV effecten aangetoond. Prof. Deepak Bhatt bespreekt hoe PCSK9-remmers hierin kunnen worden geïntegreerd voor primaire en secundaire CV-preventie.

Video navigation menu

  • Impact van risicofactoren op CV events 01:16
  • Rol van PCSK9-remming in primaire en secundaire preventie 03:14
  • Nieuwe diabetesmiddelen met CV voordelen 04:48
  • Bariatrische operatie versus intensieve farmacotherapie voor diabetes 05:48
  • Effect van antitrombotische medicatie bij CV events 07:37
  • Hoe kan PCSK9-remming worden geïntegreerd in de huidige therapie? 12:26

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen op 26 oktober 2017 in Boston en is een verkorte weergave van de presentatie die dr. Bhatt daar gaf tijdens de studiereis ‘Advances in Lipid Management and Cardiovascular Risk Reduction: New Horizons for 2018’

Faculty

Dr. Deepak L. Bhatt is the executive director of Interventional Cardiovascular Programs at Brigham and Women’s Hospital (BWH). He is also a professor of medicine at Harvard Medical School (HMS) and editor-in-chief of the Harvard Heart Letter. Dr. Bhatt specializes in cardiovascular medicine and interventional cardiology.

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: