Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

De ORBITA trial: geeft PCI voordeel in stabiele anginapatiënten?

3' educatie - 9 mrt. 2018 - VBWG op ACC2018, Orlando, FL, VS - Prof. William Boden, Boston, MA, VS

VBWG op ACC2018 William Boden benadrukt het belang van het gebruik van een placebo-ingreep in klinische trials die de effectiviteit van PCI testen en bespreekt dit verder met betrekking tot de ORBITA-studie die PCI-behandeling bij patiënten met stabiele angina evalueerde.

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen tijdens de VBWG-meeting voorafgaand aan de ACC 2018 in Orlando, FL, VS en is een verkorte weergave van de presentatie die William E. Boden daar gaf als opponent van Ajay Kirtane, MD, Columbia University Medical Center, New York, NY, VS.

Faculty

William E. Boden is als cardioloog, internist en onderzoeker verbonden aan de Boston University School of Medicine, Boston, MA, VS.

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: