Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Nieuwe benaderingen voor de behandeling van dyslipidemie voorbij LDL-c

3' educatie - 9 mrt. 2018 - VBWG op de ACC 2018, Orlando, FL, VS - Eliot Brinton, Salt Lake City, UT, VS

VBWG op de ACC 2018 Nieuwe targets en therapieën worden ontdekt in het gebied van lipiden voorbij LDL-c in de preventie van CVD. Elliot Brinton bespreekt verschillende van deze, inclusief omega-3 voorschrijvingen, pemafibraat, apoC3, Lp(a), de beschikbare resultaten van klinische trials.

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen tijdens de VBWG-meeting voorafgaand aan de ACC 2018 en is een verkorte weergave van de presentatie die Eliot Brinton daar gaf.

Faculty

Eliot Brinton, MD, is internist en directeur van Atherometabolic Research in het Utah Foundation for Biomedical Research en voorzitter van de Utah Lipid Center, beide in Salt Lake City, UT, VS.

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: