Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Opsporing en behandeling van FH

3' educatie - 7 sep. 2018 - Dr. Roeland Huijgen, Amsterdam

Educatieve informatie

Deze 3 minuten educatie geeft een samenvatting van net gepresenteerde wetenschappelijke data, en is opgenomen tijdens het NVIVG 2018 symposium. Het doel is om kort commentaar te geven, evenals mogelijke implicaties van deze bevindingen.

Faculty

Dr. Roeland Huijgen - internist-vasculair geneeskundige, MC Slotervaart, Amsterdam

Disclosures

Deze video is opgenomen tijdens NVIVG 2018, in Zeist. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK. Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK.

Lees onze samenvatting van de presentatie Bekijk de slides van de presentatie

Deel deze pagina met collega's en vrienden: