Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Kaliumbinder resulteert in meer aanhoudend gebruik van spironolacton in resistente hypertensie en CKD, ook in een groep van HF

3' educatie - 3 juni 2019

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen op het ESC Heart Failure congres in Athene, Griekenland op 26 mei 2019 en is een verkorte weergave van de presentatie die hij gaf tijdens de Late Breaking trial II - Chronic Heart Failure sessie.

Faculty

Patrick Rossignol, MD, PhD is nefroloog en professor Therapeutics en expert in hypertensie. Hij is arts aan het Clinical Investigation Centre Inserm (CIC) in Nancy, Frankrijk.

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK. Interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

Lees onze samenvatting van de AMBER trial

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: