Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Wat is mendeliaanse randomisatie?

5' educatie - 10 okt. 2019 - Parijs, Frankrijk - Prof. Børge Nordestgaard - Kopenhagen, Denemarken

Educatieve informatie

In de Cardiovascular Scene Investigation (CSI) serie doen Utrechtse onderzoekers verslag vanaf het ESC congres, vanuit het perspectief van de jonge onderzoeker. Hiertoe voelen zij onderzoekers aan de tand over de gepresenteerde studieresultaten.

Faculty

Professor Nordestgaard is Clinical Professor of Genetic Epidemiology aan de University of Copenhagen. He is ook chief physician aan het Copenhagen University Hospital, waar hij en collega's grootschalige studies gedurende tientallen jaren in de Copenhagen City Heart Study uitvoeren.

Disclosures

Deze video is opgenomen tijdens ESC 2019 in Parijs en ontwikkeld onder inhoudelijke verantwoordelijkheid van CVGK. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: