Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

CRP geassocieerd met risico op kanker in stabiel CVD

5' educatie - 14 okt. 2019 - Parijs, Frankrijk - Cilie van ’t Klooster – UMC Utrecht

Educatieve informatie

In de Cardiovascular Scene Investigation (CSI) serie doen Utrechtse onderzoekers verslag vanaf het ESC congres, vanuit het perspectief van de jonge onderzoeker. Hiertoe voelen zij onderzoekers aan de tand over de gepresenteerde studieresultaten.

Faculty

Cilie van ’t Klooster – PhD-kandidaat, UMC Utrecht

Disclosures

Deze video is opgenomen tijdens ESC 2019 in Parijs en ontwikkeld onder inhoudelijke verantwoordelijkheid van CVGK. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

Lees onze samenvatting van deze studie

Deel deze pagina met collega's en vrienden: