Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Meeting impression WCN 2019

Meeting impression WCN 2019

Nieuws - 28 nov. 2019

Verandering was het thema van de 32ste editie van het jaarlijkse WCN congres. Sprekers uit binnen- en buitenland spraken in de plenaire sessies over wat er moet veranderen in de cardiovasculaire zorg en op welke manier. Onderwerpen die aan bod kwamen waren onder andere inschatting van individueel risico en behandeleffecten, behandeling van residueel risico, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelen en monitoringsensors, diabetes, en de hart-nierinteractie.

Download het verslag van het WCN 2019 congres

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: