Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Het optimaliseren van therapietrouw voor lipidenverlagende therapie

Het optimaliseren van therapietrouw voor lipidenverlagende therapie

Lecuture) - 11 juni 2020 - Zeist - Dr. Annette Galema-Boers verpleegkundig specialist Erasmus MC, Rotterdam - Zesde Nationale Lipidendag, 11 juni 2020, Zeist

Tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist gaf dr. Annette Galema-Boers een lezing getiteld Het optimaliseren van therapietrouw voor lipidenverlagende therapie. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die dr. Annette de Boer gaf tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist.

Faculty

Dr. Annette Galema-Boers is verpleegkundig specialist in het Erasmus MC, Rotterdam.

Disclosures

De Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen en Sanofi als hoofdsponsors en Amarin en Novartis als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: