Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Kiezen tussen risico-verlagende middelen bij (sterk) verhoogd CV risico?

Kiezen tussen risico-verlagende middelen bij (sterk) verhoogd CV risico?

Lecture - 11 juni 2020 - Zeist - Renate Hoogeveen, AIOS, Amsterdam UMC, locatie AMC - Zesde Nationale Lipidendag, 11 juni 2020, Zeist

Tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist gaf Renate Hoogeveen een lezing getiteld Kiezen tussen risico-verlagende middelen bij (sterk) verhoogd CV risico?. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die Renate Hoogeveen gaf tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist.

Faculty

Renate Hoogeveen is AIOS in het Amsterdam UMC, locatie AMC.

Disclosures

De Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen en Sanofi als hoofdsponsors en Amarin en Novartis als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: