Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Pro-con debat: Triglyceriden: een causale factor voor hart- en vaatziekten die behandeld moet worden

Pro-con debat: Triglyceriden: een causale factor voor hart- en vaatziekten die behandeld moet worden

Lecture - 11 juni 2020 - Zeist - Dr. Anho Liem, cardioloog, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Rotterdam & Prof. dr. Erik Stroes, internist-vasculair geneeskundige, Amsterdam UMC, locatie AMC - Zesde Nationale Lipidendag, Zeist, 11 juni 2020

Tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist discussieerden dr. Anho Liem en prof.dr Erik Stroes over Triglyceriden: een causale factor voor hart- en vaatziekten die behandeld moet worden. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van het digitaal gepresenteerde pro-con debat van dr. Anho Liem en prof.dr Erik Stroes tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist.

Faculty

Dr. Anho Liem is cardioloog in het Franciscus Gasthuis & Vlietland, Rotterdam. Prof. dr. Erik Stroes is internist-vasculair geneeskundige in het Amsterdam UMC, locatie AMC.

Disclosures

De Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen en Sanofi als hoofdsponsors en Amarin en Novartis als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: