Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Update LEEFH – initiatieven

Update LEEFH – initiatieven

Lecture - 11 juni 2020 - Zeist - Dennis Boor, Directeur Stichting LEEFH - Zesde Nationale Lipidendag, Zeist

Tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist gaf Dennis Boor een lezing getiteld Update LEEFH – initiatieven. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die Dennis Boor gaf tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist.

Faculty

Dennis Boor is Directeur Stichting LEEFH, die zich richt op het opsporen van de 40.000 familieleden met Familiaire Hypercholesterolemie (FH) die nog niet zijn gevonden.

Disclosures

De Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen en Sanofi als hoofdsponsors en Amarin en Novartis als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: